Noticia07/05/2024

15 persones es formen en el Curs de Neteja Professional

És la formació de 260 hores que impulsa Càritas Mallorca amb l'objectiu que les persones participants puguin incorporar-se al mercat laboral.

Un total de 15 persones participen al Curs de Neteja Professional programat per Càritas Mallorca i que compta amb el suport econòmic d’Incorpora. L’objectiu és que l’alumnat adquireixi habilitats professionals a l’àmbit de la neteja professional per a assegurar un futur laboral.

L’edició d’aquest any és de 260 hores de formació,  que es perllongarà fins a mitjans de juny. Està dividit en 3 mòduls formatius, un primer mòdul transversal on s’ha treballat competències personals i laborals, competències digitals, d’igualtat i de prevenció de riscos laborals. Un segon mòdul de neteja professional a l’àmbit de l’hoteleria, oficines, hospitals, etc. i un tercer mòdul de pràctiques no laborals que es desenvoluparan en empreses de l’àmbit de la neteja.

Durant el curs, els participants estan rebent una formació integral que recull una sèrie de temes, des de tècniques de neteja especialitzades fins a normes de seguretat i higiene, passant per les habilitats pràctiques que han de desenvolupar en aquest àmbit, així com el treball en equip, o la resolució de problemes, coneixements que són vàlids per a qualsevol treballador i que són essencials per a l’èxit professional i personal.

La formació està impartida per  Sandra Martínez, a través del conveni de col·laboració amb  Schôolers, que a més de les classes a l’aula, també ha donat assessorament professional a cadascuna de les persones en les pràctiques que estan realitzant aquests dies a diferents espais , com les que han dut a terme a l’hotel Steigenberger Golf & Spa Resort, de Camp de Mar , que ha ofert les seves instal·lacions per a dur a terme aquesta formació pràctica. Una col·laboració que des de Càritas Mallorca agraïm, com també la de Concentralia i Hilados-Bielete , empresa que ha facilitat material neteja per al curs de forma gratuïta.

Càritas Mallorca, des del seu Servei de Formació, està compromesa amb les persones i la creació d’oportunitats. El curs de neteja professional és una de les iniciatives formatives que l’entitat ofereix al llarg de l’any, per a possibilitar la incorporació al mercat de feina a persones que volen una millora en la seva vida.

DESCARreGAR NOTA

DESCARreGAR FOTO