Noticia12/02/2024

El Col·legi d’Enginyers Industrials de les Illes Balears entra a formar part de les entitats solidàries de Càritas Mallorca

L’acord de col·laboració recull una sèrie d’accions que desenvoluparà el col·legi durant els pròxims mesos en favor de les accions que desenvolupa Càritas a favor dels col·lectius desfavorits.

El Col·legi d’Enginyers Industrials de les Illes Balears(COEIB) i Càritas Mallorca signen un acord de col·laboració que recull una sèrie d’iniciatives en favor de les accions que desenvolupa Càritas Mallorca per a millorar les condicions de vida de les persones vulnerables.

Entre els acords de col·laboració podem trobar des de la difusió de les campanyes de sensibilització i la feina de Càritas, i la promoció del voluntariat entre els col·legiats;  la facilitació d’espais  (jornades internes, actes, etc) per promoure la feina de Càritas; el suport econòmic a un dels projectes de l’entitat; el suport tècnic per projectes d’instal·lació de plaques fotovoltaiques a centres de Càritas; fins a formació en estalvi energètic , entre d’altres. 

El degà del COEIB, Mateu Oliver, i el seu equip volen que el COEIB sigui un col·legi obert a la realitat social i poder tenir un impacte positiu de la mà de Càritas Mallorca .

La participació d’empreses i entitats com el Col·legi d’Enginyers Industrials de les Illes Balears en el projecte social que desenvolupa Càritas Mallorca és essencial per a consolidar una xarxa solidària en favor dels col·lectius més  desprotegits de la nostra societat.

Per a  tenir més informació o voler col·laborar i forma part del col·lectiu d’empreses amb cor es pot accedir a través del següent enllaç https://www.caritasmallorca.org/que-pots-fer-tu/entitats-solidaries/ o escrivint al correu empresesambcor@caritasmallorca.org .