Noticia15/05/2024

El 59% de les persones participants d’Orientació 2.3, varen trobar feina al mercat ordinari

51 persones varen participar al SOIB Concertació Servei d’Orientació Professional , Orientació 2.3, desenvolupat per Càritas Mallorca.

Treballar  diferents eines per la recerca de feina com ha estat  la d’elaborar un bon currículum, l’entrevista de feina, l’autocandidatura, cercar als portals de treball, millorar les competències digitals, també les competències laborals, les transversals, són algunes de les accions que han desenvolupat les 51 persones que han participat al  “SOIB Concertació Servei d’Orientació Professional”, Orientació 2.3  promogut pel SOIB , que ha comptat  amb el finançament del  Fons Social Europeu Plus (FSE +)  i que ha desenvolupat Càritas Mallorca.

Les 51 persones que han passat per aquest servei, 3 persones més de l’objectiu inicial, varen  iniciar l’any passat aquest programa  amb la intenció de trobar una feina amb contracte. El resultat és que el 59% dels participants han aconseguit una feina remunerada en sectors vinculats a la restauració como són l’atenció al client, l’hoteleria i els serveis.

El perfil de les persones participants han estat majoritàriament dones , 38 dones i 13 homes, que necessitaven un nou impuls per aconseguir nous reptes, principalment a l’àmbit laboral. Precisament el poder reincorporar-se al món laboral ha suposat enfortir-se com a persones actives de la societat.

Les persones participants del servei Orientació 2.3 han rebut un acompanyament integral en les diferents àrees  del seu procés  i ha suposat comptar amb la figura d’un orientador , un sensibilitzador , un informador i un coordinador gràcies al pressupost de 72.372 euros que s’ha adjudicat al servei.

DESCARREGAR NOTA

DESCARREGAR FOTO