Acción social23/12/2021

Nova WEB de Càritas Mallorca Un portal obert a les necessitats de la comunitat

El delegat i la directora de Càritas Mallorca donen la benvinguda a la web www.caritasmallorca.org, un portal digital més pròxim, transparent i participatiu per a visibilitzar l'acció soci caritativa de l'entitat.

Cáritas Mallorca  renova la seva pàgina WEB ( www.caritasmallorca.org). El nou disseny introdueix millores en els seus continguts i navegabilitat per a ser més propera, transparent i participatva per els usuaris. 

Compartim l’escrit de benvinguda de la directora de Càritas Mallorca, Esther Romero , i del delegat episcopal , Pep Toni Guardiola:

Us donem la benvinguda a la nova web de Càritas Mallorca, www.caritasmallorca.org

Des que Internet ha estat disponible, l’Església sempre ha intentat promoure el seu ús al servei de la trobada entre les persones i de la solidaritat entre tots.

Volem que aquesta web sigui un portal sempre obert a les necessitats de tota la nostra comunitat mallorquina i una via de comunicació per a tots.

Les xarxes socials i noves tecnologies ens ofereixen possibilitats mai abans vistes per a fer el bé, per a difondre la veritat de la nostra salvació en Jesucrist i per a promoure la veritable Caridad.

Aquesta eina pretén visibilitzar la nostra acció soci caritativa a favor de les persones en situació d’exclusió i vulnerabilitat.

Des de Càritas acompanyem a totes les persones que s’acosten a nosaltres per a possibilitar en elles processos de transformació personal i comunitària.

Et convidem a informar-te a través d’ella, participar i col·laborar en la solidaritat de la nostra diòcesi de Mallorca.

Des de les nostres Càritas Parroquials, estem oberts a les teves necessitats, a les teves inquietuds i anhels de fer el bé a uns altres i possibilitar així una societat més justa, solidària i unida.

Pep Toni Guardiola. Delegat Episcopal de Càritas Diocesana Mallorca
Esther Romero. Directora de Càritas Diocesana de Mallorca