Acción social12/01/2024

El Centre de Distribució d’ Aliments d’Inca compta amb un nou espai

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) d’Inca compta amb una nova ubicació al carrer Palmer, 8 , un espai  que va ser beneït aquest dijous pel rector de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu, Mons. Carles Seguí, i que ha comptat amb la presència del delegat de Càritas Mallorca, Mons. Pep Toni Guardiola, i del batle d’Inca, Virgili Moreno, entre altres autoritats.

El nou espai es una realitat gràcies a la donació feta per la família de Jaume Gual a la parròquia de Santa Maria la Major amb la intenció que es  continuï amb el servei d’entrega d’aliments a famílies d’Inca en situació de vulnerabilitat i que fins ara es feia a l’avinguda Reis Catòlics, 90 .

Voluntaris i voluntàries de Càritas, un total de 12 persones de la Unitat Pastoral de Santa Maria la Major, són els qui quinzenalment atenen al voltant 34 famílies del municipi, la majoria d’elles amb menors al seu càrrec.

Es dona la circumstància que aquest CDA  compta amb la col·laboració de més de 15 entitats, entre confraries, col·legis  concertats, associacions ,empreses, que de forma desinteressada fan entrega periòdicament d’aliments  i productes de neteja a aquest centre d’atenció de primera necessitat.

El centre de distribució d’aliments d’Inca és un exemple d’organització i col·laboració entre entitats del municipi i les entitats socials que treballen a favor de les persones que necessiten suport i atenció social.

#TuHiTensMoltAVeure