Economía solidaria30/06/2022

Curs d’informàtica básica

Formació en competències digitals per a personas ateses per Càritas.

A la parròquia de Can Pastilla,  9 persones han rebut el diploma de participació i aprofitament de les classes d’informàtica bàsica que s’han desenvolupat des del mes de març. Són persones ateses i acompanyades per Càritas, i que se’ls ha donat la possibilitat d’assistir a aquestes classes per tenir un millor maneig de l’ordinador, així com eines i programes informàtics. Coneixement per accedir a nous canals d’ informació , de comunicació, de coneixements com cursos de formació, d’ofertes de feina o facilitar la tramitació de diferents procediments online.  

El curs que ha estat possible gràcies a les hores de dedicació del voluntari de Càritas , Joan Miquel i també per la implicació de la Parròquia de Can Pastilla que a més d’oferir el seu espai  ha becat el curs de tots els participants.

Tots els participants s’han mostrat molt agraïts per la formació que els ha resultat molt pràctica i útil , i han manifestat l’interès d’ampliar els coneixements per aprofitar totes les possibilitats que els ofereixen les noves tecnologies .

Creuen que si milloren els seus coneixements en matèria digital tindran més oportunitats dins el món laboral.