Campaña

Jornada mundial dels pobres

La trobada amb una persona en condició de pobresa sempre ens provoca i interroga, qüestiona el nostre estil de vida i el seu, i no ens deixa indiferents.

Als  pobres els tindreu sempre amb vosaltres

Mt 14, 7

La Jornada Mundial dels Pobres una crida a girar la mirada a l’essència de l’Evangeli i a mostrar la nostra solidaritat amb les persones més pobres com a reflexe de la nostra fe.

Dedicar una Jornada especial perquè la comunitat cristiana mundial convidi a asseure’s a la taula a les persones més pobres i excloses del seu entorn ens alerta sobre la necessitat que tenim de girar la mirada a Jesús i a l’Evangeli per a deixar-nos interpel·lar per la seva Paraula, pel seu gest i per la seva manera de viure i de relacionar-se amb els més petits.

Què proposam per a aquesta Jornada?

Et proposam dedicar temps. En aquesta Jornada tenim l’oportunitat de fer una aturada en el nostre camí per a prendre consciència de com ens ressona avui el missatge de Jesús, com estam responent com a comunitat cristiana a aquesta afirmació que ens recorda el nostre germà Francisco de «als pobres els teniu sempre amb vosaltres».

Temps per a discernir

Què ens pot oferir personal i comunitàriament aquesta persona, família o grup que rebem
des de la seva falta de recursos, des de la seva fragilitat?

Temps per a la conversió

Com podem concretar en petits gestos o accions aquestes invitacions?

Temps de possibilitat

Podem fer una cosa nova que ens ajudi a conèixer-nos, a celebrar junts, a confiar els uns en els altres, a descobrir el que cada persona pot aportar?

Tiempo de trobada

Convidam a ser aquesta comunitat somiadora que planta la seva tenda a la terra i es converteix en casa d’acollida.

Descarrega els materials i suma’t a la Jornada Mundial dels Pobres.