Campaña

Som el que donem, som amor

Dia de Caritat 2022.

Donar

“La solidaritat és pensar i actuar en termes de comunitat, de prioritat de la vida de tots sobre l’apropiació dels béns per part d’alguns. També és lluitar contra les causes estructurals de la pobresa, la desigualtat, la falta de treball, de terra i d’habitatge, la negació dels drets socials i laborals.”

Francesc, Fratelli tutti 8

“La solidaritat és pensar i actuar en termes de comunitat, de prioritat de la vida de tots sobre l’apropiació dels béns per part d’alguns. També és lluitar contra les causes estructurals de la pobresa, la desigualtat, la falta de treball, de terra i d’habitatge, la negació dels drets socials i laborals” 

Francesc, Fratelli tutti 8

Som el que donem. Som amor

Celebrem que l’amor és el motor que ens fa evolucionar i avançar, descobrir i projectar el bé comú per a aquesta Humanitat a la qual estem vinculats a través d’aquesta Terra, que s’ofereix per a ser casa i llar de totes les persones.

En els temps en els quals vivim, es fa imprescindible i necessari fer de l’amor un far que es converteixi en referent per a il·luminar horitzons d’esperança, d’oportunitats i de vida nova capaç d’emergir enmig del dolor i la tristesa.

Vivim una creixent inestabilitat global que, d’una manera o d’una altra, ens està afectant a tots i ens recorda, amb insistència, un present del qual no podem escapar: tots els éssers humans som fràgils i vulnerables.

Descobreix més sobre Som el que donem. Som amor, en els nostres materials.

Actes de la Setmana de Càritas

15/06/22 a les 10:30h
Presentació de la Memòria de Càritas Mallorca 2021
Sala d’actes de l’Arxiu del Regne de Mallorca (C/ Ramón Llull, 3- Palma)
(retransmissió en línia: Facebook Live)

15/06/22 a les 12.20h
Entrevista a Raquel Ríos, secretària general de Càritas i reportatge en el Taller de Recuperació de juguetes en el programa “Hoy por hoy, Mallorca” de Ràdio Mallorca- Cadena Ser

18/06/22 a les 20:00h
Participació a la Vetlla de Corpus
Presentació del projecte Habitatge Digne, gest de la campanya de Caritat, recollida de signatures per a la ILP de regularització de persones migrants i exposició “Anàlisi de la realitat del Voluntariat de Càritas al territor Exposició “La mirada del voluntariat sobre la realitat: necessitats i alternatives”
Seminari Nou (C/ Camí Salard, 47- Palma)

19/06/22 a les 18:00h
Celebració del Corpus a la Catedral de Palma.

DESCOBREIX AQUÍ LES ACTIVITATS A LES CÀRITAS PARROQUIALS

Durant aquesta setmana, les diferents Càritas Parroquials realitzen actes de sensibilització, donant a conèixer les accions que s’han dut a terme durant l’any 2021 i animant a la comunitat parroquial en el Dia del Corpus a sumar-se a la missió de Càritas. Alguns exemples són:

  • Parròquia de Sant Pere (Petra): gest de la Campanya de Caritat i taula de sensibilització amb productes del Taller de Recuperació de Juguetes en el marc de l’eucaristia del Dissabte 18.
  • Parròquia Sant Pere (Esporles): gest de la campanya i taula de sensibilització en el marc de l’eucaristia del Diumenge 19.
  • Parròquia de Santa Maria La Major (Inca): presentació del Projecte Domus (Habitatge Digne) a l’eucaristia conjunta de les parròquies d’Inca el Diumenge 19.
  • Parròquia de l’Encarnació (Palma): presentació de la memòria de Càritas parroquial a les eucaristies del dissabte 18 i diumenge 19.
  • Parròquia Mare de Déu de Montserrat (Rafal-Palma): presentació de la memòria de Càritas parroquial en l’eucaristia del Diumenge 19.
  • Parròquia Sant Josep del Terme (Sa Indioteria-Palma): presentació de la memòria de Càritas parroquial en l’eucaristia del Diumenge 19.
  • Parròquia Nra. Sra. del Carme (Coll den Rabassa- Palma): Pamboliada solidària el dissabte 18, 20:30h a la plaça de l’Església
  • Parròquies de Manacor: presentació de la memòria de Càritas parroquial en l’eucaristia del Dissabte, 18.
  •  

 

Col·labora a la Campanya: Fes el teu donatiu

 
BIZUM 38191
CAIXA BANK: ES04 2100 0011 8902 0098 3959