Campañas20/07/2022

Un compromís més enllà de la teva vida

T'expliquem com pots incloure a Càritas en el teu testament, a través d'un llegat o la teva herència

Són moltes les persones que ens transmeten la seva voluntat d’ajudar als que més ho necessiten, als més vulnerables, i fer-ho més enllà de la seva vida.

Desitgen que el compromís que han demostrat al llarg de la seva vida tingui futur. Per això, cada vegada més persones s’acosten a Càritas perquè han decidit prolongar el seu ferm vincle amb l’erradicació de la pobresa i l’exclusió a través de la seva herència o un llegat.

Fer testament és un acte generós, solidari i la manera d’assegurar-te que quan no estiguis, els teus béns i patrimoni, la teva herència, es distribuiran i empraran segons la teva voluntat ja que els recursos econòmics donats són destinats a garantir que milers de persones puguin millorar les seves condicions de vida i escapar de situacions de pobresa.

Com incloure a Càritas en el teu testament

Pots realitzar un llegat, deixant un bé concret o una quantitat.

En el cas que vulguis lliurar els teus béns a més d’una persona i/o entitat, pots nomenar a Càritas coheredero, assenyalant quina part de l’herència desitges deixar-li.

Si no tinguessis hereus forçosos, pots nomenar a Càritas hereva universal, fent-la beneficiària dels teus béns.

Si desitges obtenir més informació pots escriure’ns al correu electrònic administracio@caritasmallorca.org , estem a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte que puguis tenir. A més, comptem amb un dossier perquè puguis resoldre moltes dels dubtes que et pugui ocasionar aquesta forma de compromís. Sol·licita-ho en aquest link: www.caritasmallorca.org/que-pots-fer-tu/que-pots-fer-tu-llegats/

Incloent a Càritas en els teus llegats o herència, ajudes a construir un món més just i inclusiu per a tots.