Enllaça’t per la Justícia

Des de l’any 2012, Càritas, CONFER, Justícia i Pau, Mans Unides i REDES venim sumant esforços per liderar una estratègia conjunta de presència pública orientada a donar veu a un model alternatiu de desenvolupament en el qual les persones empobrides siguin les protagonistes.

Compartim l’interès de dur a terme alguna campanya en comú i hem vist una profunda connexió entre l’encíclia Laudato Si’, del Papa Francesc, i el treball que realitzam a l’àmbit de la cooperació al desenvolupament. Així, finalment hem triat la campanya “Si cuides el planeta, combats la pobresa”, que ens seguirà animant a treballar junts entre 2016 i 2018.

Iniciativa a la Diòcesi de Mallorca

L’any 2015 s’inicià a la nostra diòcesi una petita experiència de treball en xarxa, entre Càritas Diocesana de Mallorca, CONFER, Mans Unides i Delegació de Missions, que s’està convertint en un espai de coordinació, proposta i treball conjunt. Es per això que durant aquest any, des d’aquesta iniciativa es proposen dues accions a les que convida a tota la Diòcesi a participar: una de presa de consciència i pregària, ara el mes de març i una altra de formació i denúncia el mes de maig.

Activitats previstes  a l’any 2017

17 de MarçVETLLA DE PREGÀRIA a la parròquia de L’Encarnació de Palma

PÓSTER VETLLA DE PREGÀRIA 17 MARÇ 2017

10, 11 i 12 de MaigCONFERÈNCIES «ECOLOGIA INTEGRAL DES DE LA LAUDATO SI» DE L’ARQUEBISBE DE HUANCAYO (PERÚ), MONS. PEDRO BARRETO

  • Dimecres 10 de maig – MANACOR. A les 20,30 h, al local parroquial de Ca na Vallespina
  • Dijous, 11 de maig – INCA. A les 20,00 h, al local parroquial de Santa Maria la Major
  • Divendres 12 de maig – PALMA. A les 19:00 h, al Seminari Nou

Póster Conferències Mons. Barreto

Carta de convidada Conferències Mons. Barreto

——————————-

Podreu trobar més informació i materials per a treballar a www.enlazateporlajusticia.org/ca/ 

© Càritas Diocesana de Mallorca