Campanya Institucional 2016-2017


La Campanya institucional de Càritas es presenta per a aquest curs amb el lema “Cridats a ser comunitat”, una convidada a teixir xarxa amb els altres, a fer possible això que anomenem fraternitat sumant treball, somnis, esforç per fer-nos comunió amb altres.

És una crida a aprendre a viure en comú, a respectar i fer possibles els drets humans de totes les persones, i a conviure d’una manera sostenible a la Casa Comuna que ens acull a tots.

MATERIAL DESCARREGABLE

Fundamentación Campaña
Fonamentació Campanya Institucional 2014 – 2017
Orientació i línies principals per als tres anys de campanya.

DESCARREGA

 cridats
Guía de Campanya 2016 – 2017
Material que explica els continguts i objectius de la campanya.

DESCARREGA


 

cridats-adults

Quadern Adults

Material de sensibilització per a reflexionar sobre la nostra relació amb el treball i el model de convivència, amb el fi de generar debat i proposar alternatives per construir una societat més justa i fraterna.

DESCARREGA


cridats-joves

Quadern Joves

Material de sensibilització dirigit a adolescents i joves, amb dinàmiques basades en els temes d’aquest curs, amb el fi de suscitar en ells debat i esperit crític davant la realitat de la nostra societat actual, i provocar en ells respostes i compromissos.

DESCARREGA


 

cridats-infants

Quadern Infants

Material de sensibilització dirigit a nines i nins, amb dinàmiques que permetran a l’educador presentar de forma entretinguda els valors d’aquesta campanya amb l’objectiu de despertar la seva sensibilitat e interessar-los per la realitat del món que els envolta.

DESCARREGA

© Càritas Diocesana de Mallorca