Campanya Es Rebost

T’animes a compartir?Entre tots i totes aportam

La Campanya del Rebost 2017, és una campanya de recollida de productes per a cobrir necessitats bàsiques d’alimentació i higiene que es duu a terme a finals de Novembre i al mes de Desembre per part de Càritas Mallorca.

 

La campanya és una crida a col·legis, instituts, associacions i empreses perquè se sumin a l’esperit de solidaritat i col·laboració, que se uneix al missatge de la campanya institucional de Càritas “EL TEU COMPROMÍS MILLORA EL MÓN ”, que ens convida a entendre la vida des de la passió i la tendresa i des de la implicació i col·laboració diària. “T’animes a compartir? Entre tots i totes aportam” posa l’accent en el valor de compartir els nostres bens per poc que sigui. L’aportació de cada un/a ens ajuda a construir una comunitat més solidària.

 

En aquesta campanya del Rebost 2017 s’han sumat a l’iniciativa més de 150 centres educatius i empreses de Mallorca, una xifra que pot augmentar en les pròximes setmanes,i als qui se’ls ha fet arribar una carta amb la informació  de com se pot col·laborar.

Tots els productes recollits es distribueixen als diferents punts de repartiment de Càritas (a les parròquies o als Centres de Distribució d’Aliments) on es poden beneficiar les famílies i persones ateses pels diferents Grups d’Acció Social de les diferents Càritas Parroquials de Mallorca. Des de les parròquies i els diferents serveis de Càritas a l’any 2016 es varen atendre més de 7.885 persones i una part del suport que s’ha donat ha estat relacionat amb la cobertura de les necessitats bàsiques (alimentació, productes d’higiene i neteja de la llar, roba…).

 

Se pot col·laborar amb:

 

  • Productes bàsics d’alimentació (OLI, BRIKS DE BROU, LLET, SUCRE, GALETES, CONSERVES (tomàtiga, paté, sardines, tonyina…), productes d’higiene i neteja de la llar (XAMPÚ, SABÓ, DENTÍFRICS, RASPALLS DE DENTS, LLEIXIU, DETERGENT DE ROBA…).

 

  • Una aportació econòmica per a la compra d’aquests productes (CAIXA COLONYA DE POLLENÇA – ES67 2056 0004 41 4218000173 -Concepte: REBOST). Aquest aportació econòmica serveix per a poder donar suport a les famílies i persones amb la compra d’altres productes que necessitin que no ens arriben per les donacions en espècie i a fer un millor ús dels recursos.

 

Els interessats en adherir-se a la campanya, poden posar-se en contacte amb:

 

Inca: C/ Son Odre, 3- 971 595 156/ 660 982 127
Llucmajor: C/ dels Àngels, 8- 699 007 168
Manacor: C/ Rector Caldenteny, 2- 2ón- 971 845 600/699 007 168
Palma: C/ Seminari, 1- 971 717 289

O contactau al correu  comunicacio@caritasmallorca.org

 

MATERIAL DESCARREGABLE


CARTELL CAMPANYA ES REBOST 2017
CARTA DIRIGIDA A ESCOLES I INSTITUTS – PALMA
CARTA DIRIGIDA A ESCOLES I INSTITUTS – PART FORANA
CARTA DIRIGIDA A ASSOCIACIONS I EMPRESES

© Càritas Diocesana de Mallorca