Campanya Es Rebost

T’animes a compartir?Entre tots i totes aportam
rebost16-whatsapp

La Campanya del Rebost, és una campanya de recollida de productes per a cobrir necessitats bàsiques d’alimentació i higiene que es duu a terme a finals de Novembre i al mes de Desembre. Des de les parròquies i els diferents serveis de Càritas a l’any 2015 es varen atendre més de 9.500 persones i una part del suport que s’ha donat ha estat relacionat amb la cobertura de les necessitats bàsiques (alimentació, productes d’higiene i neteja de la llar, roba…). principalment a escoles, instituts, empreses i associacions .

Dirigida principalment a centres docents, associacions i empreses, la iniciativa parteix del missatge de la campanya institucional “CRIDATS A SER COMUNITAT”, que ens convida a aprendre a viure en comú a la mateixa casa, que és la Terra. “T’animes a compartir? Entre tots i totes aportam” posa l’accent en el valor de compartir els nostres bens, el que cada un/a té,  per poc que sigui. L’aportació de cada un/a ens ajuda a construir una comunitat més solidària, a la qual tothom hi té cabuda i a la que tenim cura del que li passa a les persones que viuen al nostre costat.

Tots els productes recollits es distribueixen als diferents punts de repartiment de Càritas (a les parròquies o als Centres de Distribució d’Aliments) on es poden beneficiar les famílies i persones ateses pels diferents Grups d’Acció Social de les diferents Càritas Parroquials de Mallorca.

Pots col·laborar amb:

  • Productes bàsics d’alimentació (OLI, BRIKS DE BROU, LLET, SUCRE, GALETES, CONSERVES (tomàtiga, paté, sardines, tonyina…), productes d’higiene i neteja de la llar (XAMPÚ, SABÓ, DENTÍFRICS, RASPALLS DE DENTS, LLEIXIU, DETERGENT DE ROBA…). ( Enguany, a ser possible, NO incloure pasta i llegums seques, ja que encara tenim excedent d’anteriors campanyes).
  • Una aportació econòmica per a la compra d’aquests productes (CAIXA COLONYA DE POLLENÇA – ES67 2056 0004 41 4218000173 -Concepte: REBOST). Aquest aportació econòmica serveix per a poder donar suport a les famílies i persones amb la compra d’altres productes que necessitin que no ens arriben per les donacions en espècie i a fer un millor ús dels recursos.

Si estau interessats en adherir-vos a la campanya, posau-vos en contacte amb:

Inca: C/ Son Odre, 3- 971 595 156/ 660 982 127
Llucmajor: C/ dels Àngels, 8- 699 007 168
Manacor: C/ Rector Caldenteny, 2- 2ón- 971 845 600/699 007 168
Palma: C/ Seminari, 1- 971 717 289

O contactau al correu  comunicacio@caritasmallorca.org

 MATERIAL DESCARREGABLE

rebost16-whatsapp
CARTELL CAMPANYA REBOST 2016-11-22
CARTA DIRIGIDA A ESCOLES I INSTITUTS – PALMA
CARTA DIRIGIDA A ESCOLES I INSTITUTS – PART FORANA
CARTA DIRIGIDA A ASSOCIACIONS I EMPRESES

© Càritas Diocesana de Mallorca