Microtallers de Recerca de Feina

Càritas Mallorca organitza a través de l’Àrea de Formació, Orientació i Intermediació laboral un cicle de xerrades per a persones que estiguin en procés de recerca de feina

Som tallers-xerrades d’un dematí dirigides a persones, siguin o no ateses per Càritas, que vulguin millorar la seva situació laboral. Se’ls hi donaran pautes, orientacions, recursos i consells perquè la recerca de feina sigui més efectiva i pugui tenir un resultat positiu.

Tots els microtallers estan programats a les 10h, menys el darrer que serà a les 16h, a l’Espai Joana Barceló de Càritas ubicat al carrer socors, 20a de Palma.

El primer dels microtallers està programat per aquest dijous 21 de novembre i serà sobre “Què volen les empreses?”, on s’explicarà el que valoren les empreses quan volen contractar a nou personal. “Els permís de feina, de residència” serà la segona xerrada, i està prevista per dia 25. El dimecres 27 es parlarà sobre “Les primeres passes a Mallorca” on s’apuntaran alguns dels recursos i espais on poden anar per informar-se les persones nouvingudes. El 2 de desembre està previst la xerrada de “Com reiventar-se després dels 45”, un xerrada per saber cercar opcions més enllà de l’edat.  “El Treball decent al servei domèstic” els drets i deures al sector de la neteja, serà la xerrada prevista pel  3 de desembre. El cicle es tancarà el 4 de desembre a les 16h  amb el microtaller “Com superar una entrevista de feina”.

Totes les persones que estiguin interessades en assistir a alguna de les xerrades és imprescindible estiguin inscrites prèviament. Poden cridar al telf 971 21 49 99 per confirmar o anar-hi al propi Espai Joana Barceló de Càritas a C/ Socors, 20a.

Els Microtallers de Recerca de Feina, és un dels projectes inclosos dins el Programa d’Acció per a la Inserció Sociolaboral, on hi ha planificat una sèrie d’accions durant tot l’any per la promoció de les persones i l’acompanyament en el procés d’Inserció Sociolaboral.

 

© Càritas Diocesana de Mallorca