Campanya solidària “Compromís per la dignitat” a benefici de Càritas Mallorca

Eroski i Rotary Club posen en marxa un any més la campanya de polseres solidàries a favor de Càritas Mallorca per recaptar doblers i destinar-ho als projectes que l’entitat social impulsa per a cobrir les necessites més urgents de les persones amb escassos recursos econòmics.

La iniciativa ha estat presentada a Eroski Center (C/Aragó 206  de Palma) i consisteix en oferir als clients dels supermercats una polsera amb el missatge “Compromís per la dignitat”, a canvi d’un donatiu d’1 euro. La campanya  que començarà en pocs dies, es mantindrà fins al 31 d’octubre a tots els supermercats de Mallorca.

A la presentació de la campanya Sebastià Serra, director de Càritas Mallorca, ha recordat que hi ha una part de la societat mallorquina que pateix precarietat (dificultat per accedir a un habitatge; no poder cobrir totes les despeses de la vivenda; manca de feina; treballs poc remunerats o amb horaris abusius; no cobrir totes les necessitats bàsiques…) i que campanyes com la d’Eroski i Rotary Club “ Un compromís per la Dignitat” serveix perquè Càritas Mallorca desenvolupi accions per cobrir aquestes necessitats.

A la presentació de la campanya també han participat Alfredo Herráez, director territorial d’Eroski; Joan Fageda, president de Rotary Club així com el representat del Comitè de l’entitat, Fernando J. Mulet, i altres membres d’Eroski.

Tots els doblers recaptats per Eroski en aquesta campanya seran entregats a Càritas Mallorca.

© Càritas Diocesana de Mallorca