Campanya Rebost 2018

Campanya de recollida d’aliments i altres productes bàsics a escoles, empreses , associacions i altres entitats

Com cada any per aquestes dates, Càritas Diocesana de Mallorca posa en marxa la Campanya del Rebost 2018, una iniciativa per recollir productes bàsics d’alimentació, d’higiene personal  i de neteja de la llar  per cobrir la demanda de persones i famílies de la nostra illa que ho necessiten.

La participació dels centres educatius així com d’empreses, associacions i altres entitats és fonamental perquè la campanya sigui una realitat. Una col·laboració  que també assumeixen les famílies que participen en la campanya any darrera any amb les seves  aportacions i que reflecteix l’esperit de solidaritat  i col·laboració que  des de Càritas s’ha volgut transmetre amb la campanya institucional “El teu compromís millora el món”

Tu pots posar la teva peça

El compromís és indispensable perquè la situació de persones en situació de vulnerabilitat pugui millorar,  per això a la campanya del Rebost d’aquest any  estam convidam a posar una peça de trencaclosques per completar una cistella de productes de primera necessitat.

Com es pot col·laborar

  • Amb productes bàsics d’alimentació (OLI, BRIKS DE BROU, LLET, SUCRE, GALETES, CEREALS, CONSERVES (tomàtiga, paté, sardines, tonyina…), productes d’higiene i neteja de la llar (XAMPÚ, SABÓ, DENTÍFRICS, BOLQUERS, LLEIXIU, DETERGENT DE ROBA…).
  • Amb una aportació econòmica per a la compra d’aquests productes (CAIXA COLONYA DE POLLENÇA – ES46 2056 0004 46 10011677119 -Concepte: REBOST). Aquesta aportació econòmica serveix per a poder donar suport a les famílies i persones amb la compra d’altres productes que necessitin que no ens arriben per les donacions en espècie, i a fer un millor ús dels recursos.

Repartiment de productes

Tots els productes recollits es distribueixen als diferents punts de repartiment de Càritas (a les parròquies o als Centres de Distribució d’Aliments- CDA´s-). Actualment  Càritas Mallorca té 10 CDA’s en marxa on es poden beneficiar les famílies i persones ateses pels diferents Grups d’Acció Social de les diferents Càritas Parroquials de Mallorca. L’any 2017 es varen beneficiar 985 famílies.

* Els CDA’s ja són una nova manera d’ajudar i atendre a les persones que sol·liciten un suport en alimentació. En ells la persona o família pot escollir per ella mateixa el que necessita, segons un nombre de punts que se li adjudiquen.
—–

Els interessats en adherir-se a la campanya poden contactar amb:

Zona Raiguer

Menjador Sor Isabel Bonnín C/ Son Odre, 3- menjadorinca@caritasmallorca.org

Local:  Avda. Reis Catòlics, 90. Telf: 971505156 partforana@caritasmallorca.org

Zona Pla de Mallorca
Telf: 660982127

Zona Llevant
C/ Rector Caldentey, 2- 2ón-
Telf: 971 845 600/ 629 774 362/ 699 007 168

Zona Ponent
Telf: 606 722 830

Zona Nord
Telf: 660 982 127 

Palma
C/ Seminari, 1- Telf:971 717 289

O contactau al correu  cocomunicacio@caritasmallorca.org

Material per descarregar

Cartell Rebost 2018

Carta dirigida a Escoles i Instituts de Palma

Carta dirigida a  Escoles i Instituts de la Part Forana

Carta dirigida a Empreses i Associacions

© Càritas Diocesana de Mallorca