Bressol d’Art

Presentació del fons d’obres d’artistes de Mallorca donades a Càritas al servei de la solidaritat

Fa uns anys Càritas Mallorca posà en marxa una acció pionera nascuda al si dels Tallers de Càritas al barri de Verge de Lluc de Palma. Aquesta acció consistia en animar a diferents artistes pintors a donar una obra personal per poder-ne fer una exposició que fos gest sensibilitzador per donar a conèixer el quefer de Càritas i alhora obtingués uns fons econòmics per a la inserció  laboral de persones que estan en un procés  de recuperació  personal i social i són participants dels Tallers de Càritas.

La solidaritat dels artistes convidats fou generosa tant en nombre de participants com en la qualitat de les obres. Fruit d’aquella acció realitzada durant tres anys, 2005-2007, entorn de les festes de Nadal a l’església de Sant Antoniet de Palma, és el fons d’obres no adquirides i que avui Càritas mostra en aquest catàleg virtual per tal que sigui conegut, valorat i ofert al públic perquè pugui ser adquirit en un gest solidari i de valoració artí­stica per aquelles persones que volen tenir una obra d’art a casa i col·laborar alhora en una acció solidària a favor de Càritas Mallorca. També de manera rotatòria aquestes obres estan exposades a l’Espai de Sensibilització i Botiga Solidària del carrer de Sant Felip Neri, 1, ben devora el Mercat de l’Olivar de Palma.

Per adquirir una obra, posau-vos en contacte amb l’Espai de Sensibilització i Botiga Solidària (C/. Sant Felip Neri, 1 de Palma) al telèfon 971711351 o al correu electrònic espai9@caritasmallorca.org

Pots veure la col·lecció al següent enllaç

© Càritas Diocesana de Mallorca